Rezumatul vizitei oncologice din 04.03.2009

pro tv 

Rezumatul vizitei oncologice din 04.03.2009

 Joi(04.03) am avut vizita cu doctorita mea preferata (Marta Bruno Ventre)de la San Raffaele.

Am intrat la vizita oncologica insotita de corespondentul Pro tv la Milano-Georgiana Baciu.

 A confirmat si doctorita Marta In urma citirii ultimului COMPUTER TOMOGRAF din data de (24.02.2010)ca am in continuare pneumonie abcedata si ea crede ca va trebui sa fac antibiotic intravenos (ambisone), deoarece cel administrat oral nu este eficient (TAVANIC),dar nu inainte de a se consulta si cu medicul infectiolog .

Miercuri(10.03) sunt programata la analize de sange si joi(11.03) la vizita oncologica.

 Mi s-a comiunicat ca voi fi contactata telefonic pentru programarile la infectiolog si RX torace. Medicul radiolog urmeaza sa compare cele 3 CT-uri facute anul acesta pt a vedea in ce stadiu se afla acum pneumonia si boala-hodgkin.

 I-am explicat doctoritei ca in ciuda birocratiei mari din tara noastra mi-am pus speranta ca voi obtine si de data asta formularul 112 si ca in viitor sper sa nu mai intampin astfel de probleme. Ca de obicei doamna doctor ma spijina si ma intelege!!! Nu mi-a luat nici un ban pentru vizita oncologica!!! Dar mi-a comunicat ca pentru a incepe tratamentul voi avea nevoie neaparat de formularul E112. Mi-a spus ca stie si ea ca in Ro lucrurile se misca greu . Ea nu intelege cum de pana acum l-am obtinut si acum nu s-a mai putut. Acest lucru nu-l inteleg nici macar eu!!! Oricum nu voi putea sa incep tratamentul chimioterapic pana nu va trece pneumonia si nu voi obtine celebrul formular.

I-am comunicat ca medicul meu curant din RO ar dori ca eu sa urmez un tratament experimental. Raspunsul ei a fost ca in cazul meu nu este indicat ca acest tratament sa se faca in RO si nu IT,datorita faptului ca ma aflu sub supravegherea lor din martie 2007(starea mea de sanatate imbunatatindu-se) deoarece ei cunosc cel mai bine cazul meu si am facut la clinica lor un tip de transplant(de donator familiar aploidentic )care in Ro nu se face, drept urmare si tinerea si sub observatie a unui astfel de pacinet ca mine nu e tocmai usoara , mai ales ca am avut foarte multe complicatii (GVHD), nefiind un caz tocmai usor.

Pana joi se va intruni comisia si se vor decide asupra tratamentului pe care va trebui sa-l continui pentru a stopa evolutia bolii ,urmand apoi a mi se elibera o noua scrisoare medicala in care va fi specificat ce tip de chimioterapie voi urma.

Reclame

5 Comments »

 1. 1
  Valy Says:

  Doamne ajuta! Trebuie sa fie bine, Magda, TREBUIE!

 2. […] ultimele vesti de la Magda: Rezumatul vizitei oncologice din […]

 3. 4
  serban Says:

  Magda,

  Sa-ti ajute Dumnezeu, poate ca sprijinul nostru si presiunea pe CASMB a fost prea mult, si astia se irita daca toata lumea ii arata cu degetul.
  E o perioada de reduceri de costuri si au motivele la ei cum se spune, poate cauti si alt gen de sprijin, mai sunt politicieni care au ales alte clinici chiar daca puteau fi tratati in tara, un sprijin acolo te-ar ajuta mai mult. Multi au bloguri, poti sa-i rogi, poate cine stie?
  Numai bine si sanatate!


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: