PUTEM INVINGE (cancerul)!!!

Fiecare bolnav diagnosticat cu cancer trebuie sa faca ceva, nimeni nu trebuie sa stea cu mainile in san si sa astepte vindecarea divina. Daca vrem vindecare divina – trebuie sa avem credinta (sa ne rugam) – sa o cerem din tot sufletul si o vom primi. Daca vrem ca medicina conventionala sa ne fie leac nu prea avem ce face, doar sa gasim medicul cel mai potrivit, care sa ne inspire incredere ca stie ce face – ca suntem pe maini bune si cu ajutorul lui avem toate sansele sa invingem boala. Dar este extrem de important sa existe o buna comunicare intre medic si pacient, altfel pacientul se va simti frustrat si treptat isi va pierde increderea in medic si tratamentele nu vor mai avea cele mai bune rezultate.

Fiecare pacient e diferit, fiecare poate alege sa faca ceva, nu doar sa stea pasiv si s a astepte vindecarea. Vindecarea reala se produce la toate nivelele – spiritual, mental, emotional si abia apoi cand acestea sunt in perfect echilibru, fizic.Este o lupta grea si lunga. Trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare, incredere si optimism, sa infruntam fiecare zi cu zambetul pe buza, cu incredere in Dumnezeu, i n medicii care ne trateaza, in puterea noastra subconstienta de autovindecare.Va fi o batalie grea si trebuie sa avem in vedere doar posibilitatea noastra de a invinge, nu trebuie sa ne gandim nici o clipa ca boala ne poate dobora .Trebuie sa avem putere de a negocia pana si cu Dumnezeu timpul care ne este dat pe acest Pamant, trebuie sa-L convingem pana si p e El ca nu e momentul sa ne ia acum, ca noi mai avem multe de facut pe acest Pamant. Iar eu sunt absolut convinsa ca daca EL ne vede asa determinati sa traim ne va da dreptul la o a doua sansa, pt ca doar El poate sa faca acest lucru – restul(medicii, medicamentele, tratam naturiste) sunt doar intermediarii trimisi de Dumezeu pt a ne ajuta vindecarea.

Doamne ajuta, sa fim toti sanatosi!

Cu excepţia maladiilor provenind din cauze accidentale,

otrăvire (plumb, arsenic, etc), din microorganisme extrem de

virulente, malformaţii congenitale, majoritatea bolilor cunoscute

îşi au originea direct sau indirect într-o alimentaţie incorectă”.

(Dr. W. Kollath)

Bolile de care suferă omul, urmare a civilizaţiei,

iau naştere mai ales prin intermediul alimentaţiei

şi pot fi vindecate tot numai pe calea unei alimentaţii corecte”.

(Dr. H. P Rusch 

 

Abriskov si strukov”anatomie patologica”-legatura dintre evolutia tumorii si activitatea sistemului nervos central nu este inca elucidate.Dar este o legatura uluitoare!”Acesta inseamna ca deodata,dintr-o pricina inexplicabila,tumoarea o ia in sens invers! Se micsoreaza,se topestesi,pana la urma dispare!

Pacientii trebuiesc ajutati sa-si dobandeasca linistea sufleteasca si sa-si traiasca viata din plin.

In fata incertitudinii nu e deloc gresit sa speri. Speranta ne poate ajuta sa realizam foarte multe lucruri.

 

 

Sa ne amintim de cuvintele a doi importanti filosofi ai antichitatii: Epictetus – „Oamenii nu sunt afectati de dificultati, pe cat sunt afectati de opiniile pe care le au asupra acestor dificultati” – si Seneca – „Reactia noastra este ceea ce determina semnificatia faptelor”.

Atunci cand se confrunta cu o problema majoritatea oamenilor sunt tentati sa isi puna intrebari de genul: „Cum de mi se intampla tocmai mie?”; „Oare de ce sunt asa de ghinionist?”; „Aceasta sa-mi fie soarta?”. Evident, oricare ar fi raspunsurile la aceste intrebari, ele nu pot determina decat cel mult o consolare momentana.
In schimb cei care par a depasi cu usurinta orice dificultate isi pun intrebari cu o structura diferita, de genul: „Cum pot folosi mai bine ceea ce am la dispozitie pentru a imbunatati situatia?”.

A formula intrebari constructive in momentele de criza reprezinta o abilitate determinanta pentru viata noastra personala si profesionala.

 

 

Cand este diagnosticat cancerul, inseamna ca persoana respectiva are deficiente nutritionale multiple.Aceste deficiente pot sa apara din cauze genetice,a noxelor din mediul inconjurator, a alimentatiei si stilului de viata gresite.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: