CANCERUL A MAI PIERDUT UN PAS!!! BIO BRAN 1000

Recomand revista „DESPRE CANCER”

http://www.chemomed.ro/produse.php?id=3&tipLista=4

Bio Bran  /MGN- 3 Arabinoxilian, probabil cel mai puternic imunostimulator si imunomodulator, 100% natural.

 

Cand sanatatea este la mijloc, trebuie sa stim ce poate si ce nu poate sa faca un supliment nutritive pentru noi. Nu strategiile de marketing trebuie sa recomande un asemnea produs, ci numai dovezile. Cand avem in fata situatii ce privesc viata si moartea, etse cel mai bines a utilizezi suplimente cu rezultate documentate, de la companii care isi pot sustine afirmatiile facute la adresa produselor pe care le au, cu materiile obtinute din cercetari clinice, accepate si publicate.

DAIWA Pharmaceutical Co, Ltd- Tokyo / Japonia este o astfel de companie si puteti fi convinsi ca in urma studiilor effectuate, Bio Bran /  MGN -3 Arabinoxilan s-a dovedit a fi unul din cele mai eficienate suplimente nutritive 100% natural, cu effect imunostimulant si imunomodulator.

 

IMUNOTERAPIA

Dupa cum se stie , tratamentul clinic (terapie conventiionala) al cancerului este: chirurgia oncologica, radioterapia si chimioterapia. Dar toate aceste metode d etratament au si multiple dezavantaje pentru bolanavul neoplazic: in cazul tratamentului chirurgical, celulele canceroase pot fi transporate catre alte organe prin sistemul vascular sau prin sistemul limfatic, in cazul radioterapiei, cu toate ca distruge celulele canceroase , poate afecta in aceiasi masura tesuturile din imediata invecinatate, care functioneaza normal. De asemenea, in ceea ce priveste medicamentele anti- cancer, acestea pot distruge in egala masura celulele canceroase si celulele care functioneaza normal, apartinand altor organe.

Avand in vedere dezavantajele acestor metode d etratament , trebuie sa acordam o importanta deosebita imunoterapiei.

 

CE ESTE BIO BRAN???

 

Bio Bran 1000(250) / MGN-3Arabinoxilan, supliment nutritive 100% natural, este brevetat si utilizat din 1990 la nivel mondial. Arabinoxilan-ul este o fibra activa dietetic, etrasa din tarate de orez, prin hidroliza partial enzimatica, ce a dus la fractuni molecular partial solubile, ce pot  fi absorbite din intestine intro cantiatte semnificativa ca modulator limfocitar.Hidroliza este efectuata cu un extract din ciuperca Shiitake, utilizata in Japonia la tratamentul cancerului. Cu toate ca enzimele ciupercii Shiitake sunt utilizate in procesul de hidroliza, nu exista niciun continut de ciuperci masurabil in produsul final si astfel afectiunile cu intoleranta la ciuperci nu au niciun fel de reactive negative la aceasta.

EFECTUL BIO BRAN ASUPRA ORGANISMULUI

Atunci cand organismul este slabit sau intr-o stare de boala, sistemul imunitar poate devein suprasolicitat si activarea celulelor immune poate devein anevoioasa.Cercetarile au dovedit ca Bio Bran 1000(250) / MGN -3 Arabinoxilan ajuta in mod considerabil refacerea mecanismului natural de distrugere a celulelor tumorale si la crestere puternicxa a sistemului imunitar, astfel:

 • Creste semnificativ si rapid activitatea  limfocitelor, CELULELOR NK (Natural Killer cells, cellule ce distrug celulele canceroase ) cu aproape 300%, dar si activitatea celuleor B(produc anticorpi) cu 200% si T(distrug celulele canceroase)150%
 • Stimuleaza cresterea productiei de citokine natural precum interferonii, Interleukinele, Factorii de Necrozare a Tumorilor(TNF)
 • Induce cresterea Apoptozei si a calitatii vietii (QQL)

 

INDICATII TERAPEUTICE:

 • Adjuvantin terapia cancerului, indifferent de stadiu, inclusive leucemie (cancer de san, prostata ,plaman, colon, stomac, pancreas, rectal, vezica, etc)
 • Recomandat inainte si in timpul curelor cu radio si chimioterapice (creste eficienta acestora si le reduce efectele negative)
 • Hepatita B si C (Ciroza , Cancer hepatic)
 • Diabet (noninsulino dependent)
 • Infectii cornice( bacteriene, virale, fungice)
 • Tabagism, etilism ,personae cu deficient imunitare, SIDA, Reumatism cronic etc.
 • Persoane ce provin din familii cu antecedente neoplazice.

 

BENEFICII

 • Efect antitumoral 
 • Reduce in mod real efectele negative ale tratamentului chimioterapic si radioterapic 
 • Imbunatateste cu adevarat calitatea vietii (QQL)
 • Efect antioxidant si antiinflamator
 • Usor de administrat (pudra solubila sau tablete)
 • Natural si GMO free (nemoficat genetic) indicat si vegetarienilor
 • Fara efecte secundare, non-toxic, indicat si pentru copii
 • Nu necesita regim alimentar special
 • Sustinut de studii effectuate si publicate in japoinia,Sua si Europa
 • Calitate demonstrate in timp, utilizat cu succes de peste 18 ani la nivel mondial

FORMA DE PREZENTARE:

 1. 1.     Plicuri : o cutie Bio Bran 1000 contine 30 de plicuri cu pulbere solubila a 1000mg (1g) Arabinoxilan/plic
 2. 2.     Tablete: o cutie Bio Bran 250 contine 50 de tablet ,a 250mg  Arabinoxilan/plic
 3. 3.     Tablete : o cutie Bio Bran Plus contine 90 tablete, a 50 mg  Arabinoxilan/tablet, imbunatatit cu extract de drojdie de bere, bogata in beta-gluconi,nutrient, aminoacizi si minerale.Bio Bran Plus a fost principalul concept pentru reducerera riscului la imbolnaviri, sustinerea imunitatii la un nivel ridicat si a unei stari optime de sanatate atat la copii (3 tablete/zi),cat si la adulti (6 tablete/zi).

Nota: un plic BioBran 1000 este echivalentul a 4 tablete BioBran 250

 

ADMINISTRATEA  Bio Bran 1000(250):

Se dizolva continutul plicului in putina apa plata sau ceai (la BioBran 1000) si se administreaza dupa mese, dupa cum urmeaza:

A)   Pentru cresterea imunitatii si mentinerea sanatatii generale foarte bune(reducerea rscului la imbolnaviri) se recomanda utilizarea  a minimum 0,5 g- 1g Arabinoxilan/zi, adica ½ plic/zi(2-4 tablete /zi) dupa masa, cat de mult timp posibil.

B)    Ca adjuvant in terapia antineoplazica (anti-canceroasa) se recomnada utilizarea in doua etape,astfel:

Etapa1, in primele doua luni :Administrarea a minimum 2-3 g Arabinoxilan/zi sau cel putin 30 mg Arabinoxilan/kg corp/zi,

Etapa 2, dupa primele doua luni: Se continua utilizarea BioBran cu doza de intretinere deminimum 1g Arabinoxilan/zi(minimum un plic/I sau 4 tablete/zi), cat de mult timp posibil.

 

NOTA:

 • 30 mg Arabinoxilan/kg corp/zi la o persoana de 70kg greutate inseamna 2100 mg Arabinoxilan/zi, adica minimum 2 plicuri/zi(8 tabelte/zi)
 • 30 mg Arabinoxilan/kg corp/zi la o persoana de 90kg greutate inseamna 2700 mg Arabinoxilan/zi, adica minimum 3 plicuri/zi( 12 tabelte/zi)
Reclame

3 Comments »

 1. 1
  mihaela Says:

  Este foarte interesant dar as dori sa stiu care sunt preturile si cum se pot obtine ,si in acelas timp si ceaiu Essiac
  Cu multumiri astept raspuns


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: