DIVINA VINDECARE-Sănătatea este cea mai mare comoară de pe acest pământ – spunea un inspirat scriitor creştin. De aceea, dacă o avem, suntem cei mai bogaţi oameni de pe acest pământ.

Binecuvântează, suflete, pe Domnul, şi nu uita nici una din binefacerile Lui!
El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale…” Psalm 103:2,3

DIVINA VINDECARE

Sănătatea este cea mai mare comoară de pe acest pământ – spunea un inspirat scriitor creştin. De aceea, dacă o avem, suntem cei mai bogaţi oameni de pe acest pământ.
Cu toţii ştim că boala şi suferinţa pe planeta noastră au atins cote pandemice, lumea noastră devenind un mare spital, o imensă leprozerie. În următorii ani, lumea va fi devastată de cancer, boli cardiovasculare, diabet şi alte boli degenerative. Aproape în fiecare familie, cineva va muri din cauza cancerului – spun specialiştii. Previziuni sumbre, dar realiste, sunt făcute pentru viitorul foarte apropiat. Credem că cele mai multe boli au o cauză comună: stilul de viaţă eronat pe care îl alegem. Ne hrănim atât de greşit cu cele mai nepotrivite alimente, tot mai denaturate şi nesănătoase; alegem să fim tot mai sedentari, devenind supraponderali şi neputincioşi; trăim în regiuni aglomerate, cu un grad de poluare avansată; bem orice altceva în locul sănătoasei ape de izvor; ne ducem viaţa într-un ritm trepidant şi stresant, făcând ca adrenalina şi cortizolul (hormonii principali ai stresului) să devasteze organismul; suntem tot mai deprimaţi, anxioşi, fără pace şi nefericiţi. Apoi, după ce boala ne invadează organismul, se pare că nu vedem nici o legătură cu alegerile proprii ce le-am făcut pe parcursul vieţii. În loc să ne schimbăm stilul de viaţă şi să corectăm obiceiurile greşite, continuăm procesul de intoxicare şi degradare al organismului. Apoi abordăm o filozofie şi metode stranii de vindecare. În loc să ajutăm organismul să scape de povara toxică, adăugăm alţi agenţi chimici pe care îi numim „leacuri”, ce atenuează simptome, dar nu rezolvă problema, ci o complică. Pentru a descoperi adevărata cale de vindecare, trebuie să fim vindecaţi de confuzia în care trăim.
Avem înscris în genomul fiecărei celule programul de viaţă pentru care am fost creaţi. Suntem făcuţi pentru stilul de viaţă edenic (Edenul – grădina în care au locuit Adam şi Eva), şi cu cât ne vom apropia mai mult de gândul şi planul Creatorului pentru fiinţa umană, cu atât mai mult ne vom putea bucura de viaţă, sănătate şi fericire. Prin informaţiile şi materialele ce le veţi găsi în această secţiune, dorim să promovăm o filozofie corectă asupra sănătăţii şi vindecării. Am vrea ca oamenii să înţeleagă în mod practic ce trebuie să facă pentru a fi sănătoşi, ce înseamnă un stil de viaţă sănătos şi ce trebuie să facă în cazul în care sunt bolnavi. Avem nevoie de cunoaşterea legilor vieţii şi trebuie să trăim în conformitate cu acestea. Trebuie să ştim ce înseamnă adevărata vindecare şi adevăratele remedii. Acestea sunt probleme vitale. Când problemele puse în discuţie sunt de viaţă şi moarte, este indispensabil şi raţional să cunoşti TU, prin cercetare şi investigare personală, care este adevărul. Adevărul nu este departe de noi. Chiar dacă trăim într-o lume unde domină minciuna şi înşelătoria, adevărul se va revela fiecărui individ care caută sincer şi cu orice preţ să îl cunoască. Vă doresc multă sănătate!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s